Jogi nyilatkozat

Nyilatkozat a személyes adatok védelméről

1. Regisztráció során rendelkezésünkre bocsátott adatok Egyes szolgáltatásaink igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrálniuk kell az oldalon. A regisztráció során megszerzett információkat a legnagyobb biztonságban, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.

2. A felhasználók egyedi elérésére vonatkozó adatok A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat a felhasználó előzetes írásbeli engedélye nélkül (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át. Amennyiben szolgáltatás-kínálatunk bővítése ezt szükségessé teszi, egyes ritka esetekben tájékoztató anyagokat küldünk felhasználóinknak. Minden ilyen esetben azonban a felhasználót előzetesen tájékoztatjuk arról, hogy milyen jellegű és mennyiségű küldeményre számíthat, amennyiben az adott szolgáltatást igénybe kívánja venni és a felhasználó hozzájárulása esetén rendelkezésére bocsátjuk a szolgáltatást. Amennyiben a felhasználó nem ad kifejezett hozzájárulást más szolgáltatások számára való biztosítására, úgy csak és kizárólag azokat szabad számára nyújtani, amelyekre a hozzájárulása kiterjed, és csak addig, amíg kifejezetten nem tiltakozik ellene.

3. Linkek Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért a beeCars® nem vállal felelősséget.

4. Minden jog fenntartva. A szövegek, képek, grafikák, zene, animációk és videofilmek szerzői jog védelme alá esnek. Az oldal tartalmának másolása, kereskedelmi célú felhasználása, megváltoztatása tilos. Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, az árak megváltoztatásának jogát a beeCars® fenntartja.